PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

HULA

HULA

59.90 €

139.90 €

FLY LONDON

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

36 37 38 39 40 41

Detajet e produktit

Materiali LEKURE
Brendi FLY LONDON
Ngjyra BLACK
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme