PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

CARY

4220-450-20

109.90 €

VAGABOND

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

35 36 37 38 39 40 41

Detajet e produktit

Materiali SUEDE
Brendi VAGABOND
Ngjyra BLACK
Sezona EVERG

Produkte të ngjashme