PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

TILDA

4454-001-20

79.90 €

119.90 €

VAGABOND

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

35 36 37 38 39 40 41

Detajet e produktit

Materiali LEKURE
Brendi VAGABOND
Ngjyra BLACK
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme