PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

SEVILLA

B912-040-18

41.90 €

72.90 €

VAGABOND

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

Detajet e produktit

Materiali SUEDE
Brendi VAGABOND
Ngjyra DK GREY
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme