PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

VERSAILE

BA16-040-72

39.90 €

151.90 €

VAGABOND

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

Detajet e produktit

Materiali SUEDE
Brendi VAGABOND
Ngjyra BUBBLEGUM
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme