PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

FLY FLOT

32595

22.90 €

FLY FLOT

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

40 41 42 43 44 45

Detajet e produktit

Materiali LEKURE
Brendi FLY FLOT
Ngjyra T.MORO
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme