PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

AGATA

271444

19.90 €

45.90 €

CICIBAN

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

25 26 27 28 29 30

Detajet e produktit

Materiali LEKURE
Brendi CICIBAN
Ngjyra WHITE
Sezona PRANVERE

Produkte të ngjashme