PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

SAMTCHEVRO

12-37872

29.90 €

89.90 €

ARA SHOES

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5

Detajet e produktit

Materiali SUEDE
Brendi ARA SHOES
Ngjyra BLACK
Sezona PRANVERE

Produkte të ngjashme