PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

RUN

773635U

26.90 €

53.90 €

CICIBAN

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

25 26 27 28 29

Detajet e produktit

Materiali LEKURE
Brendi CICIBAN
Ngjyra NAVY
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme