PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

ALEX

772368U

39.90 €

55.90 €

CICIBAN

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

20 21 22 23 24

Detajet e produktit

Materiali SUEDE
Brendi CICIBAN
Ngjyra ROSA
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme