PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

7585

7585

21.90 €

CICIBAN

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

40 41 42 43 44 45

Detajet e produktit

Materiali TEXTIL
Brendi CICIBAN
Ngjyra ANTRACITE
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme