PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

CANVAS

284726

9.90 €

30.90 €

CICIBAN

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Detajet e produktit

Materiali CANVAS
Brendi CICIBAN
Ngjyra JEANS
Sezona PRANVERE

Produkte të ngjashme