PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

SORD

SORD

39.90 €

119.90 €

FLY LONDON

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

39 40 41 42 43 44 45 46

Detajet e produktit

Materiali LEKURE
Brendi FLY LONDON
Ngjyra TAUPE
Sezona PRANVERE

Produkte të ngjashme