PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

1264-102-55610

1264-102-55610

9.90 €

44.90 €

VIZZANO

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

35 36 37 38 39 40 41

Detajet e produktit

Materiali SINTETIK
Brendi VIZZANO
Ngjyra PINK JEANS
Sezona PRANVERE

Produkte të ngjashme