PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

7046-110-15787

7046-110-15787

19.90 €

55.90 €

MODARE

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

36 37 38 39 40 41

Detajet e produktit

Materiali SINTETIK
Brendi MODARE
Ngjyra BLACK
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme