PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

488000

488000

39.90 €

99.90 €

FORMENTINI

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

36 37 38 39 40

Detajet e produktit

Materiali LEKURE
Brendi FORMENTINI
Ngjyra GREEN
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme