PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

TIMBER

782720

56.90 €

CICIBAN

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

25 26 27 28

Detajet e produktit

Materiali SUEDE
Brendi CICIBAN
Ngjyra NAVY
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme