PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

JOAN

4748-080-20

19.90 €

59.90 €

VAGABOND

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

36 37 38 39 40 41

Detajet e produktit

Materiali CANVAS
Brendi VAGABOND
Ngjyra BLACK
Sezona PRANVERE

Produkte të ngjashme