PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

JOAN

4780-080-01

19.90 €

69.90 €

VAGABOND

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

40 41 42 43 44 45

Detajet e produktit

Materiali CANVAS
Brendi VAGABOND
Ngjyra WHITE
Sezona PRANVERE

Produkte të ngjashme