PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

ASHLEY

4781-080-64

19.90 €

79.90 €

VAGABOND

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

40 41 42 43 44 45

Detajet e produktit

Materiali CANVAS
Brendi VAGABOND
Ngjyra BLUE
Sezona PRANVERE

Produkte të ngjashme