PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

LAINA RAE L

LAINA RAE L

59.90 €

99.90 €

CLARKS

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

36 37 38 39 40 41

Detajet e produktit

Materiali LLAK
Brendi CLARKS
Ngjyra BLACK
Sezona PRANVERE

Produkte të ngjashme