PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

CITY FLARELO

CITY FLARELO

19.90 €

39.90 €

CLARKS

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

28 29 30 31 32 33 34 35

Detajet e produktit

Materiali CANVAS
Brendi CLARKS
Ngjyra YELLOW
Sezona PRANVERE

Produkte të ngjashme