PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

OVER

292124

35.90 €

55.90 €

CICIBAN

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

21 22 23 24 25 26

Detajet e produktit

Materiali LEKURE
Brendi CICIBAN
Ngjyra ROSA
Sezona PRANVERE

Produkte të ngjashme