PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

SEVEN

291926

29.90 €

45.90 €

CICIBAN

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

27 28 29 30 31 32 33 34 35

Detajet e produktit

Materiali LEKURE
Brendi CICIBAN
Ngjyra NAVY
Sezona PRANVERE

Produkte të ngjashme