PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

LAIKA

291654

28.90 €

42.90 €

CICIBAN

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

31 32 33 34 35

Detajet e produktit

Materiali LEKURE
Brendi CICIBAN
Ngjyra WHITE
Sezona PRANVERE

Produkte të ngjashme