PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

LAIKA

296655

26.90 €

39.90 €

CICIBAN

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

27 28 29 30

Detajet e produktit

Materiali LEKURE
Brendi CICIBAN
Ngjyra PLATINO
Sezona PRANVERE

Produkte të ngjashme