PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

CANVAS

294748

15.90 €

29.90 €

CICIBAN

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

Detajet e produktit

Materiali LEKURE
Brendi CICIBAN
Ngjyra PINK
Sezona PRANVERE

Produkte të ngjashme