PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

BIO

295223

19.90 €

23.90 €

CICIBAN

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

20 21 22 23 24

Detajet e produktit

Materiali LEKURE
Brendi CICIBAN
Ngjyra JEANS
Sezona PRANVERE

Produkte të ngjashme