PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

CITY OASIS HT

CITY OASIS HT

54.90 €

CLARKS

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

22 23 24 25 26 27.5

Detajet e produktit

Materiali LEKURE
Brendi CLARKS
Ngjyra BLACK
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme