PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

404120-18

404120-18

69.90 €

IMAC

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

39 40 41 42 43 44 45 46

Detajet e produktit

Materiali SUEDE
Brendi IMAC
Ngjyra NOTTE GRIGIO
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme