PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

TREND

793613U

59.90 €

CICIBAN

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

31 32 33 34 35

Detajet e produktit

Materiali SUEDE
Brendi CICIBAN
Ngjyra SHARK
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme