PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

MARINES

792065U

49.90 €

CICIBAN

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

19 20 21

Detajet e produktit

Materiali NUBUK
Brendi CICIBAN
Ngjyra VIOLA
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme