PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

MINI

791287U

53.90 €

CICIBAN

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

21 22 23 24 25

Detajet e produktit

Materiali LEKURE
Brendi CICIBAN
Ngjyra ROSA ANTICO
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme