PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

PRISMA

792300U

55.90 €

CICIBAN

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

21 22 23 24

Detajet e produktit

Materiali NUBUK
Brendi CICIBAN
Ngjyra VIOLA
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme