PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

MIAMI

792715U

63.90 €

CICIBAN

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

31 32 33 34

Detajet e produktit

Materiali LEKURE
Brendi CICIBAN
Ngjyra NAVY
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme