PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

66212D-AA

66212D-AA

149.90 €

BRONX

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

36 37 38 39 40

Detajet e produktit

Materiali LEKURE
Brendi BRONX
Ngjyra PLUM
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme