PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

TRESOR

781845

67.90 €

CICIBAN

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

Detajet e produktit

Materiali LEKURE
Brendi CICIBAN
Ngjyra BLACK
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme