PAGUAJ ME KARTELË DHE KESH • BLEJ DERI NË 6 KËSTE (VETËM ONLINE) • KTHIM BRENDA 14 DITËVE

1530500

1530500

39.90 €

52.90 €

STEPHANIE

Ngjyrat tjera

Zgjedheni madhësinë

36 37 38 39 40 41

Detajet e produktit

Materiali LLAK
Brendi STEPHANIE
Ngjyra VERNIZ SHOW SCARLET
Sezona DIMER

Produkte të ngjashme